hooooomie

Hallåe eller homisar!

Borde man inte få värsta priset för bääääästa uppdatering :):):):):)=)))))))? a fast ne emsi.
Har precis haft lite mys me mig själv. Hahahahahah jag vet att de låter lite perverst men thats not tha way. Jag har bara duschat smörjat in heeeeeeeeeela kroppen me go bodylotion och fotcream, sen målade ja mina naglar hihi. Så nu sitter man här me en te i handen och softerliserar på livet. Helt ok !
Ojuste var ju i härliga grebbestad i helgen me min mum, riktigt gött vare. Blev en hel del shopping och solande. Ägnade inte så mycket som 1 minut framför datorn faktiskt. As skönt. Bästa relaxnings grejen ever. Aja ja laddar upp bilder så småningom
PS: älskar ju att jag typ bodde granne med han Bert Karlsson. yää


love ♥♥


KäraÄlskadeStampeTackFörAttDuPajjaMinData

Helloj,
Förlåt för det kassa bloggandet, men jag glömde dig faktiskt inte <3333 hahahah nej men min käääääääääääära kanin har bitit sönder min dataladdare :)) Fantastic life liksom. Så nu får jag sitta här bland mammas data sålänge ...
Ska som sagt upp till smögen idag så håller på o packar för fullt. Hoppas bara dem har internet där .. Kommer ju ta med mig datorn.


hemsk bild bild men var typ dne ända som fanns här

micah

Idag kommer tydligen micah (www.micah.myshowroom.se) hem från bup, men som hon sa ingen är perfekt fast vart går gränsen mellan att inte vara perfekt eller att vara psykisk sjuk? Är tvungen att skriva lite vad jag tycker om henne efter som alla verkar ha en åsikt om henne. Antingen hatar man henne eller tycker om henne. Svart på vfitt. Men det är ju egentligen grymt synd om tjejen. Hon verkar verkligen ta åt sig av alla negativa kommentarer hon får och dem tar ju aldrig slut liksom. Hon provocerar ju väldigt många om an läser hennes kommentarer. Och kelly då !? Vem vet, hon kanske har det jääääääätte bra hemma, det kan ju inte vi svara på.



hold my hand and sing with me

bara för ikväl,l låt oss gör det stort, vad som helst kan hända. ♥

sleepytimes

HAHHAHAHA mamma tog en bild på mig när jag sov när vi var på sjukhuset ...

summerlove

hellö
Ändrade planer - blir nog liseberg idag istället. Kanske! Fick precis veta att jag o mamma ska upp till smögen på torsdag kväll, så kommer hem på söndag igen. Niiiice !
Absolut äääääääälskar att hela internet cparsönder så det här inlägget tar typ 20 minuter .. Alltid mig. Jag laddade precis över fotona jag tog i helg till datan, lägger upp dem senare.

osminkad chey..

kraften vi aldrig känner

Hej bloggishhhh!
Sitter och snackar med my homie emma. Idag har det varit degdag + ikea. Känner mig fortfarande seg från i fredags ;) haha galet.
Imon blir det nog att träffa emmapemma eller nått. Hoppas jag är lite mer ''taggad'' dock. Känns som all livslust har runnit ur mig de senaste 2 dagar :o
Hahah helt sjukt, Dessies låt fastar verkligen. Lyssnat på den hur många gånger som helst. Tröttnar inte!



självförtroende

Kan inte folk sluta inbilla sig att jag kommer ändra mig bara för att dem klagar !? Sköt ni ert så fixar jag mitt eget liv. Dagisperioden is over liksom. Klaga på liksom, det är bara eran egna tid ni slösar. Detta är mitt liv, det är då JAG som bestämmer mina gränser, regler o.sv. Det räcker nu liksom!
Att folk klagar på än har nog alla upplevt (?) Vissa tar åt sig mer än andra. Så är det liksom. Men tänk såhär den som nu klagar vill väl på något sätt att du ska ändra dig eller bli ''ledsen'' över det, va stark då! Visa att deras ord kommer in genom ena örat och ut genom andra. Varför ska man behöva ändra sig för att andra tycker det ? Hallå eller, vems liv är det vi snackar om egentligen. Tyvärr vill du folk oftast smälta in och vara som alla andra vilket är så jävla sjukt. Hur enformigt är inte sverige på en skala .. Våga sticka ut lite, utan att bry dig om vad folk tycker. Oftast kan det väl handla lite om avundsjuka över att man faktiskt inte är som alla andra eller är enligt normerna. Synd att man istället inte sa : Vad cool du är :) Istället för att börja klaga.
Äh, ensam är stark.

kissan dårååå

HAHAHAHHAHAHHHHHAHHAHA hittade denna i min gamla blogg ... gjorde typ den för ett år sen :o

turkieeeeet

För 1 år sen var jag i Turkiet.
vad fan gör jag i Sverige .. ? haha

dessies låt :o

O-M-G Dessies låt har äntligen kommit ut nu på spotify.
Dessie – Whatcha Got - Seb1Beatz Remix
Dessie – Whatcha Got

csi times

Nu: CSI



HAHAH

omg hittade den här också, den är typ 2 år gammal .. kom ihåg hur jääävla mycke ja skrattade.

in tha house

Är hemma hos min pappa just nu en snabbis and guess what, ja hittade några bilder på mig&hundar i datorn. Har inget annat o lägga upp så why not.
haha awwwwwww


love can be something beautiful but not always


nostalgi :s

Har ni också varit med om sådana ''Happy Moments'', Sådana man bara skulle kunna göra verkligen allt för att spola tillbaka till. Uppleva det igen! Och igen! Nostalgi :( Jag hatar sånt. Känslan av att vilja ''resa'' tillbaka till t.ex en dag. Är det bara jag som brukar tänka ''omg för ett t.ex dygn sen så gjorde jag det oh neeeej vad jag vill tillbaka dit'' ?
Jag får den känslan allt för ofta. Fyfan!
Men när man försöker uppleva det en andra gång blir det oftast misslyckat. Nästan alltid faktiskt. Ens förväntningar är för höga helt enkelt. Ha inga förväntningar bloggläsare, det kommer bara göra er besvikna. Jag lovar
Var fan är tidsmaskingen liksom ..

ingenrubrik.

Blir så jävla less på alla enformiga människor här i sverige. Att vänner sticker en i ryggen bara för att dem hör på andras skit.
Hahah har typ gjort hatinlägg i alla de senaste inläggen. Nu blire slut på det. Tog precis bort eller rättare sagt inaktiverade mitt facebook konto. Orkar inte bry mig om andra och vad de gör de va en av anledningarna till varför jag gjorde det. suuuuuuuuuuuck on that !
Iallafall har jag spenderat min senaste tid med emma, i torsdags så gick vi och en kompis på Baksmällan 2. Den är så jävla sinnes rolig. Sen igår gick vi hem till 2 kompisar och hade lite minifest eller vafan haha sjukt nice vare ;) Idag har det varit jäääätte segt .. Ellerhur ? :( Hoppas på bättre imon.

haters make me famous

Hur fan kan 2 människor bedöma att jag är en DÅLIG människa !? Har dem kanske en jääääääävligt vild fantasi ? Eller snear dem bara på livet ? Blir så jävla less på att folk går runt och snackar skit när dem inte vet ett jävla SKIT ! Aja synd för dem att jag ÄLSKAR att hämnas. bad 4 them

hiss o diss

Tänkte hissa dissa lite för er. Hell yeeea !
- SOMMARLOV !
Omg är en av de lyckliga som slutade den 8 juni. Med andra ord har jag redan sommarlov vilket är sjukt NICE. Tänk bara att slippa all denna jävla stress och press p.ga skolan. Jag har fan lovat mig själv att inte ägna mig ett SKIT åt skolan i sommar. En skolfri sommar = bra sommar. Glöm aldrig det !
K-Ä-R-L-E-K ! smakar muuuuuuuumma
- Smycken
Tänker hissa smycken. Hissa, hissa, hissa. Jag älskar smycken. Ringar, Halsband, Armband .. allt möjligt ;) Piggar till en outfit så jävla mycket. Va inte rädd för att överdriva lite, tänk uuuuutanför gränserna vettja !
- Facebook
jag vet att alla hatar mig för att jag skriver det här ( ha-ha) men seriöst, Facebook tar över ens liv !? Förrut kunde jag ägna timmar, dagar åt facebook, hur slöseri med tid är inte det liksom -.- Det är bara en internet hemsida .. hur viktig kan den va liksom. Sen att folk typ dömer än efter hur många vänner man har där o såntdär är helt sinnes .. get a real life bitches !

- Hej jag dömer dig till ******* eftersom alla andra säger så :)
Snälla känns inte det som att gå back in the kids days. Fuck that! Skaffa en egen jävla uppfattning innan du bedömer någon. Efter du bedömt denna människan dåååå är det ju en annan sak, men att lyssna på alla andras korkade åsikter innan man ens vet något kan ju inte vara annat är p a t e t i s k t ...

gossips död ??

R.I.P www.gossips.se bästa skvallerbloggen. De stod ju att hon/han (?) va typ på sjukhuset o att hon skulle uppdatera, men de har ju gått typ en vecka nu så man börjar ju undra :/ Aja hoppas vi får tillbaka våran skvallerblogg igen.

noo

Igår efter jag var på Liseberg så vad ja o mamma vid parkeringen vid Mcdonalds då ja plötsligt hör ett pipande ljud jätte högt och får fruktansvärt ont i öronen, o de var bara jag som hörde ljudet. Så ja får panik o börjar prata väldigt konstigt och typ sluddra. De trodde ett tag att ja typ fått i mig någon tablett vilket jag absolut inte fått, så vi åkte till sjukhuset och kom hem vid 4 på morgonen, fortfarande visste ingen riktigt vad de va.
Gör fortfarande jätte ont i ena örat. Usch ..

uppdaterar förhoppningsvis mer imorgon, beror på hur jag mår :)


TAAAAACK :D

Hej bloggishen !

Jag är just nu hemma hos my bebo emma, igår var vi på liseberg o chillade o lalalala. Ne men vi åkte lite :) Har btw åkt atmos fear :D:D:D:D:D:D:D:D:D::DD
Vårat internet har cpat o jag har därför inte kunnat uppdaterat :/ Men jag såg att jag vunnit en tandblekning WIHOOOOOO ! Kan inte beskriva med ord hur glad jag är.

Tack så hemskt mycket www.Johannabry.webblogg.se du är bäst ♥



gästblogg alá Malinleona

Heey, malin här emma bad mig gästblogga.. och även hälsa att henne internet är cp och hon inte kan blogga så.. aa, hon har vunnit en tandblekning, och ville bara säga att hon e JÄTTEGLAD! Och tacksam hehe! :D
Anyway, jag skriver lite om moi and emma haha.
har känt emma sen dagis faktist, innan umgicks vi nästan aldrig..förutom när vi va jättesmå hehe aja, vi började väl umgås igen när jag gick i 4an och hon i femman, haha herre, vi va sånna töntar for real, vi trodde vi va mega fjortisar hehe.. aa ok vi hade typ ett lager mascara, och typ guldig ögonskugga.. och foundation på läpprna sen ett band runt hövvet, vi trodde helt ärligt vi var dessie.. gamla dessie då.. Aa dagarna gick o gick, emma bytte skola å lalal sen var vi förihelvete ganska mkt fjortisar asså, hahah helt sjukt att vi gick ut så.. minns en dag speciellt när hon hade flyttat till mölndal kl va typ 22.00 vi åkte till frölunda för o äta mc, hehe.. hade våra svea mössor o foundation på läpparna, sen såg vi några killar i fröllunda som typ börja roopa på oss o följa efter, de värsta va.. vi trodde vi va skitsnygga, men vi liknade två babianer helt ärligt, sen sluta vi va fjortisar och blev emo o lala.. nej skoja,
vi blev ''normala'' eller nej de kan man fan inte säga att vi e .. vi e helt crazy fan, ingen vet vadvi brukar göra, vad vi gjort haha.. å de får ni inte veta heller och nej tro inte vi har haft sex eller nåt, de är d inte frågan om hahaha!
men aa lala emma är världens bästa o jag älskar henne !

aa dehär e då jag.. hihi puss hade

hejhejdå

Hej sötnosar !

Har inte haft tid att blogga nu den senaste. Bad bad me.
Sitter nu och chillar lite med musik - o tänker. Orkar inte !
Aja vet inte vad som händer senare skulle träffa malin idag men blev inte av.
Har btw maaaaassa fucking myggbett över hela kroppen. fan
Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut 
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring 
Det fanns en kärlek men den har brunnit ut 
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut 
Du säger att du minns och att det känns som igår 
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg 
Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt 
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen 
Jag gav upp för länge sen 
Jag gav upp för länge sen 
Du är kvar med samma folk, kvar med samma man 
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder 
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus 
Det är att leka med eld när du drar upp det här igen 
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen 
Det finns ingen att behaga, inget att förklara 
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen 
Jag gav upp för länge sen

RSS 2.0