måndag mooorgon

Hej bloggisen
vet att ja knappast uppdaterade igår men städade heeela mitt rum och så :D as nice !
Nu ska jag snart ta ut min nutti-putti kanin som btw är född på skottdagen ;) speciell kanin dårååå. Senare idag ska jag iväg till liseberg en stund o kanske backaplan senare.
Vi hade bara en lektion idag, därför jag inte är i skolan för er som undrar.


bara en liten del av mitt nystädade fresh rum .

sjuk video

'
Haha hitta precis den här sjuka videon. Värt att se faktiskt. Mår fan dåligt av att det faktiskt finns sånna mammor. Låt barnen få en EGEN uppfattning om det här med t.ex nazism. Ok, det kanske är hennes livsstil eller åsikt men bara för det så kanske inte barnen tycker så. För de tär ju trots allt en väldigt stark åsikt.

Fast iförsig man blir väl som man umgås.


God morgon förresten.

its ginger time

O M G ! Jag lade in en  '' Hair Remover '' som skulle ta bort ''all'' färg i håret så det skulle återgå till så det såg ut som innan. O gissa vad .. ITS GINGER TIMES :( haha ni läste rätt. Emma goes ginger now :) Haha fast nej det kommer nog aldrig hända, så försöker färga det blondt ist ;) Får bli som det bli, mitt hår är ändå fuckedup. Nästa steg är la att raka av allt hår .. kanske !?

'

bjussar på 2 ganska gamla bilder medans jag gingear mig härborta :( ne men de kan va JÄTTE fint på vissa att ha oranget hår, men på mig - njaaaa

daniel going paris

Är det bara jag som tycker att Daniel Paris verkar vara den skönaste personen. Hahaha hela hans personlighet - Så söt ! Känner han inte men utgår ifrån det jag har set på hans blogg, videoklipp, och i andra bloggar. Gooooing där.
Paris 4 president

big nono

Hej bloggen. En trött emma skriver just nu men försöker bli pigg igen. Självklart softar man med lite Estrella Indian Popcorn cheddar ( loooove ) & ahlgrensbilar. Kan man bli mer onyttigare ? Dont think so :(
Men pallar helt ärligt inte o springa och räka kalorier i allt man äter. Helt ärligt nu, för typ något år sen så vart ja alltid jätte förvånad när folk pratade om detta om size 0 och att folk går o räknar kalorier och sånt. Det kändes så overkligt att folk orkade med sånt. Men eftersom vi lever i en väldigt knasig värld så blev t.om jag påverkad av detta efter ett tag, och började oroa mig över min vikt. Det kändes fruktansvärt helt ärligt. Jag fattar att typ Anorektiker har det svårt.
Fast idag har jag släppt det helt. Jag säger inte att man ska skita i vad man stoppar i sig och inte träna utan att man inte ska tänka så mycket på det här med mat. Man kan ha en fin kropp ändå ;)
S
För kom igen nu tjejer, det är väl inte såhär man vill sluta !? Så vi måste lära oss att en man faktiskt kan ha en fin kropp även om t.ex magen viker sig när man sätter sig, låren går ihop och man inte har trådar som armar. Acceptera din kropp och låt ingen någonsin påverka dig till din inställning av dig själv. Never ever !

sex in the aaair

Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it.

tandblekning <--

Just nu är jag med och tävlar om en tandblekning från Simple Smile på------> www.johannabry.webblogg.se. Var med ni också vettja !? Hur nice skulle det inte vara att vinna en tandblekning därifrån. Skiiiit nice :D Så in på sötingens blogg o var med ni också

världens sötaste molly

Min ängel, Mitt allt !

snyft inlägg

Ibland, bara ibland inbillar jag mig att allt är bra. Att alla bekymmer är borta. När jag mår som bäst så händer det alltid något. Alltid ! Det är som att vakna upp ur den bästa dröm du kan tänka dig. Fan !
Jag vet inte hur länge jag orkar kämpa mera ! När allt går fel och man orkar inte ta tag i saken. För svag helt enkelt. Att ständigt omges av personer som inte har någon aning hur man mår eller hur man känner. De förstår inte.
Men någonstans långt inne finns fortfarande en känsla som säger att jag måste kämpa så långt det går. För även om det förflutna är fruktansvärt tragisk så finns fortfarande framtiden. Det måste blir bra.




frulle@nu

Fuck banta, en god frulle is tha shiiiiit !

chill nu ja

Kom precis hem typ haha var typ o kollade lite på b.la Dinsko och Gina Tricot o sådär men hittade typ inget :( VILL HA militärtights just nu, så jävla snyggt med militär nu, ska iväg till backaplan imon och checka om det finns något där.
Ne nu blire chill med chips och dipp o tv, så hade sålänge ;)
It's not your attitude i cry for, it's your face

OMG

Igår spontan färgade jag mitt hår ljusare. Men det blev bara ljusare på HÅRBOTTEN så det ser ut som jag har vääärsta utväxten nu :( Måste fixas idag ! Tror faktiskt att jag ska ha brunt hår typ kastanje brunt. Eller !? Ljust hår är ju så snyggt nu till sommaren. åååh :(
Fast samtidigt som jag såg det här håret bestämde jag mig- det här vill jag ha ..

nytt i garderoben

Nytt i garderoben :


Linné från Caramelle

Ett par urgulliga blommiga skor med killklack. Super sött med blommigt nu till sommaren.
Bilden är inte rättvis men en luftig tunika från Gina Tricot.

APPAR

Tänkte skriva lite om APPAR. Eftersom min älskomobil dog i måndags bara sådär så var jag tvungen o ta mammas extra mobil Samsung galaxy. Jag är ju vad vid anroid och appar o sånna saker ( eftersom jag haft xperia som blev stulen av ngn jävla pantad människa ). Och jag absolut ÄLSKAR appar :D mobilen blir så sjuukt personlig då. Så jag tänkter skriva 4 appar jag har så länge men självklart kommer fler  ;)


1: Paower by paow


En app där man kan få läsa Paow's inlägg. Inte så mycket mer att säga - En bra paow app helt enkelt :)

2: Bloggarna

En app där man kan läsa 7 storbloggares bloggar. Nämligen:
Kissie
Kenza
Blondinbella
Foki
Paow
Dessie
Gossips

3: H&M

En jätte bra app där man kan se olika nyheter från h&m och man kan även shoppa online (har jag för mig)

4: Timetable

Inte användt denna än men den verkar vara väldigt bra då man kan skriva upp och ha sitt lilla schema på mobilen. So much better än en vanlig almenacka.

ingen motivation

Hej igen bloggen.

Ville bara uppdatera lite för er (; Dagen idag har inte varit intressant för 5 öre. Skola (kom försent :ss) sen typ tråkiga lektioner sen MATTEPROV hmmmmmmmm hur gick det .. ? 2 ord ÅT HELVETE. läraren som ser resultatet måste tro att jag är totalt efterbliven, buuhu :( Sen kicka ja hemåt o chillade, så dagen har varit istort sett ointressant med andra ord .

Påtal om Skolan så såg jag att Isabelle Strömberg hade skrivit ett inlägg för ett tag sedan om att hon hade mycket frånvaro för att hon kommit i ''onda cirkeln'', och jag kände att ja höll me henne till 1000 %. Eeexakt så känner jag också ! Man är borta ett tag, sen när man kommer tillbaka ligger man efter då orkar man inte så man stannar hemma lite till så håller det på så. Ingen motivation liksom.


Gulliga Isabelle

pedofiler
Hejsan ''allihopa'' ;)

Jag veeeeeet att uppdateringen har varit lika dålig som du men det finns flera anledningar till detta. Har flyttat b.la och ja, livet är inte alltid så perfekt (som vissa verkar tro ? ) så bloggen har liksom inte varit så viktig. Men ska faktiskt försöka uppdatera lite oftare. Vi får se hur det går helt enkelt:)

Helgen har jag dels spenderat hos malin. Vi var ute en stund då de hände en ganska omskakande grej :( Fan, jag ryser av tanken på vad som kunde hänt. Att man faktiskt (kanske) varit så nära döden :o De va iallafall typ en bil som körde efter oss när vi väntade på bussen. Nu tänker ni kanske '' ah ni får ju fan skylla er själva när ni är 2 tjejer som e ute sent o lalalala  '' men då känner jag såhär att VARFÖR skulle inte vi få sitta och vänta på en fucking jävla bussssssss klockan typ 22.00 utan att pedofiler ska jaga än !? Hahahahah såg på tal om pedofiler i tidningen att de va typ en man som hade våldtagit en get I N T E O K . Här snackar vi om riktigt sjuka människor. Aja vissa tänder på bebisar, vissa på pensionärer men vissa ja dem tänder på .. getter. säger bara att vi lever i en sjuuuuk värld.


ba en spontan mobil bild

RSS 2.0