im original baby

jag har glömt mitt liv (mobilen) i bilen, och MÅSTE ha den. men ... jag vågar inte gå själv, vill ni veta varför ? joo kolla här ..

det kommer börja redan när ja tar på mig skorna. jag känner en motvilja av att gå ut och när jag öppnar dörren kommer en kraftig vind så dörren flyger tillbaka rakt mot mitt ansikte, men ja öppnar igen. jag kommer känna mig förföljd. plötsligt kommer ja känna en viskning mot mitt öra eeeeeemma eeeeeeeeeeeeeeeeeeeemma emma komsiiiiiiiiiiiiiiii komsi! jag hoppar till men fortsätter när ja öppnar bilen o ska sätta mig i sätet kommer dörren stängas o bilen kommer starta av sig själv och jag kommer bli bortrövad :(
därför vill jag inte gå och hämta den :(
_________________________________________________________________________________
Idag har jag varit på bio, trots mitt mående. Jag såg den I am number 4, och den rooooockade. verkligen ! en bra blandin mellan action och skräck. men som vanligt sitter jag och skrattar när de fula kommer o dödar lite o när de kommer med sina stora gevärr/vattenpistoler/pistol ah vette fan va de va men de va ba jag som skrattade :O hallååå bitches vem tycker INTE det är kul när världen fula varelser är fula ?
biff1

malinlindbergishot

ccha bloggen. emma tiewp här assåw, hoppas ni inte glömt llöspwudret hemma, nae nu mmåsteh jaw tiewp ut o suuupa ?? KKYS'
fyfan va seriös ja va :(
kom bara att tänka på alla fjortisar nu när jag chattade med Malin. Det liksom dök upp när jag såg malin i mitt huvud ;)) malin ville att ja skulle skriva lite till/om henne så jaa jag kan väl vara lite sådär småsnäll o säga några ord om bruden:
hejmalin!
som du säkert redan vet så älskar jag dig, verkligen. vi snackar om MÅNGA minnen :o de tar aldrig slut. sen är du så otroligt söt, såsöt så att ja faktiskt dör lite varje gång. du är även den som vågar vara dig själv och kan bjuda på dig själv. vi är faktiskt väldigt lika egentligen på insidan, eller vi har varit med om ungedär samma saker eller ja du förstår ;) humor har du gott om också. och om det är något eller om du har något problem kommer jag alltid finnas där för dig och hjälpa dig så mycket jag kan.
du är verkligen speciell Malin och tack för du är lika galen som mig ;) jag älskar dig djupt tjejen.♥♥

music makes the life better

kärlek ♥

vill,vill,VILL

hur stavas de ? D - R - Ö - M !
så jävla fint :( men jag vågar inte. är de värt?

första inläggeeeet

Hejsan bloggen.
jag bloggade på velly.blogg.se förrut men tycke ja behövde börja om på nytt ;))
Jag de e lite osäkert om vad ja kommer blogga om än, men de löser sig.
ska fixa header, bakrund o lite sånna saker, nu ser den ju verkligen ut som en riktig amatör b blogg :( jaja.
hihi är hemma idag för de första så försov ja mig sedan så har ja så jäääävla ont i halsen o förkyld :(
hahah roligt att alla vill lägga sig i om man är sjuk eller inte, blir nästan bara glad att någon bryr sig. fast samtidigt jävligt deprimerande att inte folk har något annat för sig än att lägga sig i :))



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0