jaaa va kul emma

Åh suger just nu på att blogga :( Känner det själv. Men har ingen lust helt ärligt. Men när vi har flyttat (vilket kommer vara snart) så har jag fan INGET (förutom att fittskolan kommer börja) att skylla på. Då blir det all in 100 %.

Igår så följde ja me mamma o shoppade en snabbis (hade bara ont i halsen då) sen så köpte ja jeans, tunika och bikini och lite sånt sen .... PACKADE HON NER AAAAAAAAAAAAAAAAAAALLT UTAN JUST MINA FUCKING GREJER. Åh fuck life! Varför just mina. Orkar inte!



relaxbitch

godmorgon.
Har precis fyllt på min käre kompis mobil med 295 eller vafan det va, om dem tar slut innan en månad är det något seriöst fel på mig :S jaja!

En bra grej är ju att jag mår aningen bättre idag, fortfarande ont i halsen men det tar teet ganska bra ihand om. Wihoo! Haha försöker hitta positiva saker i livet, de går sådär. Såg förresten att ja hade missade samtal från en psykolog typ, haha får fan kolla upp det. Folk har sagt att ja ska kolla upp ångesten jag känner & mina aggritions (?) problem. Får nog ta och göra det. Typ !



nej ja har inte ''vitt' på läpparna, bara effekten som gör dem sånna

skitvärld

Hej!

Är fortfarande sjuk & mår inte bra någonstans. Allt känns helt galet. :s Sen det som hänt Norge är helt sjukt. Hur kan en människa faktiskt vara så totalt rubbad. Hoppas han får ett straff han förkänar. Inget snälleri här inte. RIP alla som miste sitt liv för den här sadisten. Man undrar vad de är för sjuk jävla fitt värld man lever i ibland. Egentligen, kan man lita på någon? Tvivlar fan på detta. Ibland känner jag Fuck everybody. Folk har nämnt att jag kanske är Paranoid, kanske stämmer det trots allt..


en bild ja gjorde för ett tag sen. No feelings on that

sjukis emma

Hallå bloggen.
Fyfan, idag är man nog sjuk. Jag har fruktansvärt ont i halsen. Har aldrig haft så ont :( Sen skakar jag i hela kroppen, kan knappt stå upp. Sen är man varm & ont i huvudet på det. Love it ! Så ligger just nu och bokstavligt talat dränker i mig te. Synd om mig :(
Igår var det sjukt kul/galet. Det var jag, eden, stephanie, johanna & hanna. Vi gick loss on the dance flor ha-ha-ha.
Ne nu orkar jag inte skriva mer, detta inlägget tog typ...10 min att skriva.


you can say my name


Låt oss glömma det förflutna & leva i nuet.

let´s be craaaazy

Hallåeller
Det blev varken ett inlägg innan jag gick eller när jag kom hem :(  ja kom visserligen hem typ 6 men aa ..
Jag var ju som sagt på gothia igår & det blir nog samma sak idag. gööött! Åh, kan inte de va gothia oftare, så jävla kul när de händer lite saker här i götet.



bjussar på 2 gamla bilder (som vanligt ?) men naj vet ni vad jag ska ta o ladda min kamera en gång för alla o lägga upp lite N Y A R E bilder sen..

chaoo

Helloj
har precis duchat & ska nu börja fixa mig. Blir nog så att ja följer med till gothia, har ändå inget bättre för mig så .. why not ?
Kanske bloggar kort när ja kommer hem men lovar absolut ingenting. Kanske slänger iväg ett inlägg innan jag åker.

Så, bort från datan & ut o sola med er .. ;)


hahahahha ni MÅSTE kolla på den här asså, sick life

BLOGLOVIN

Nu ska även jag testa Bloglovin :D Får se om jag har kvar den men man kan ju som sagt testa !? Iallafall så följ min blogg där nere. Sen är jag även öppen för bloglovin bytningar, om ni fattar :) Skica ba en kommentar
----> Följ min blogg med Bloglovin



gammal bild halllllli hallå

öööööööh hallå eller

Mamma skulle ut o äta me jobbet idag o när jag smsar o frågar när hon kommer så säger hon att ja ska ringa hela tiden och när jag svarar så trycker hon på upptaget, då känner jag lite så här:



sen..

fast till slut

shaaaaaame on me

Bloggläsare ....
Jag måste erkänna en sak till er. Jag har ägnat heeeela dagen åt att spela sims (?) istället för att blogga. När jag väl har tid & sitter vid datorn liksom !? Piiiiiinsamt. Hahah, sen kollade jag även på Easy A, love and other drugs & Harry Potter 7 del 1. Hahahaha nu ska jag erkänna ytligare en sak för er, när jag kollade på Harry Potter klockan 3 på natten då de spöregna var jag faktiskt aningen rädd. Jag är ju sjukt lättskrämd ( typ om ngn säger BUU så hoppar jag till) så dog ju lite vid vissa tillfällen. Jaja nog om det.

En kompis frågade om jag skulle hände med till gothia discot imorgon. Har dock inte bestämt mig än. Haha ..


ps: känns som jag kommer få ett ''anfall igen :( hoppas inte det


vamos a la playa


är det bara jag som får rediga summer feelings när jag hör den här låten ?

ny kategori

Tänkte inviga min nya kategori Kändisar/bloggare där man kan skriva lite i när man har blogg torka. Så bloggotorke kategorin med 2 ord.Här kommer det dyka upp t.ex om en kändis är lik dess föräldrar, eller hur han/hon såg ur som liten.

Och varför inte börja gemföra döcoola familjen Roberts..?


Julia Roberts

Emma Roberts

Eric Roberts

Lika ..? Jag tycker Emma är ganska lik Julia faktiskt :O

ny header doe

Har en ny header för ett tag nu :D om ni inte ser tryck f5 (i think ..) Den är sjukt simpel men är faktiskt ganska nöjd med den. Photoshop cepade för jag hade tänkte fixa några sjukt snygga saker på den men testar det någon annan gång då mitt tålamod är lite bättre ;)



Ett halvårs gammal bild. Känns som jag ändrar still 24/7 när jag väl tänker på det!? Jaja

moi

Hittade denna balla bild som jag verkligen glömt. Jag saknar mitt svarta hår när jag ser denna bilden som är tagen i vintras. Aww synd om mig .......


a la music




Blessed in the morning

Blessed in the evening

later

Hej bloggen :)
Jag vet att jag segat men livet är liksom intepå topp just nu. Även om det är sommarlov! Dem närmaste vet o så & det räcker väl. Antar jag.

Aja idag så blir skulle jag egentligen gjort en hel del men jag skippar det, orkar inte helt enkelt.
mer/intressantare uppdatering sen,


f*ck you

När du kallar mig hora säger det mer om dig än mig


wake me up in san francisco




vet att jag varit borta ett tag, men behövde det :) men nu är jag tillbaka.
igår så hade jag,emma & linus ett hel mysigt Skräckfilms marathon. Hahaha jag & emma gick hem typ halv fem på morgonen så det blev en hel del skräckfilmer.
Idag låg jag och ma homie i mölndals centrum (haha) på en kulle & glassade. ♥ it !



Foto


hahahhaha jag tog det här skilzz kortet förra helgen med min lilla digitalkamera. Ganska bra för att bara ha tagit med min digitalkamera. Aja care

mooooorsning!

Godmorgon allihopa.
Veeet att det inte kom upp någon header igår men hade helt enkelt inte tid 4 that :(
Igår satt man och kollade på min kära barndomsfilm Harry Potter. Jag kollade även fast jag hade den (A) jaja, men en godis påse och mina indian cheddar popcorn kan man kolla på vad som.
Idag blir det bara en massa tråkigt :(( Packa o sånt skit. Hatar det. Aja blir mer uppdatering senare ♥


dagens ''störa sig på''


HAHAHAHA är det bara jag som känner igen mig ? Inte just stället dem är på men själva grejen. Ååååååh blir så jävla irriterad. Fuck off

look 4 the day


look 4 the day. Har på min nya kääära jumpsite (stavning). ÄLSKAR DEN. går loss på 299 på H&M. fett värt !

beautiful people

helloj, idag har jag kännt mig lite halvsjuk typ så har bara varit inne tråkig som jag är :O blir ju inte direkt super taggad av att gå ut i det här vädret heller.
Idag tror jag att jag ska slänga ihop en ny header. Så jävla trött på den jag har nu liksom. Vi får se hur det blir med det.



ciaoo

10 saker som ni inte visste om mig

11 saker ni kanske inte visste om Emma Ledin :

♦ Jag är jävligt spontan. älskar att göra spontan saker. har alltid gjort det.

♦ Jag har kommit i en period där jag bara äääter o äääter. Men jag går som tur är inte upp i vikt någon särskilt. Jag får sånt godissug ibland va. fuck!

♦ Jag vill inte tro på spöken, andar o sånt men innerst inne så gör jag det. Har faktiskt upplevt en del såna saker. fyfan :( Är därför ganska väldigt mörkrädd.

♦ Jag hatar när folk leker att dem har värsta glamlivet och sånt skit medans dem .. inte gör något !? Känner tyvärr en tjej som är sånhär. Skitsynd faktiskt!

♦ Jag har stött på en heeel del blottare när jag var liten, en gång var det faktiskt t.om nära att han skulle ''gå på'' mig & min kompis men som kom någon precis då. Undrar fortfarande vad som hade hänt om det inte gjort det...

♦ Har alltid älskar Kalle Anka. Belivie it or not !

♦ Har väldigt lätt & hata. Lättare än att älska iallafall.

♦ Jag har perioder där jag mår så jävla psykiskt dåligt. Där jag är så deprimerad då jag faktiskt funderar på om det ens är värt att leva. Dock känner jag inte alltid så.

♦ Jag var väldigt smart när jag var liten (wow). Jag blev t.om tillfrågad om jag ville gå upp en klass, och jag kommer ihåg att jag alltid låg före dem andra. Hmm, tyvärr att det släppte för några år sen :( 

♦ Haft det ganska svårt som lite.

♦ När jag var yngre fick jag oftast höra att jag var alldeles för snäll. Nu är det mer tvärtom.




o-m-g

Hejhej bloggen.
O-M-G Emma do something crazyy. Jag vet att jag kommer få lida av det men skitsamma jag lever lite i nuet. Hahaha jag har precis lagt in en blekning i håret. Får se hur det blir. Maybe blonde maybe red. Jaja, hoppar att det blir ljusare iallafall.

Just det, jag ska nog flytta till sävedalen. Det är ju inte såååå långt ifrån där jag bor menmen. En del släkt bor ju där & i närheten så mum vill också det. Sen vill hon att jag (helst) ska byta skola, men det vettefan om jag gör asså. Haha hatar sånt. Eller ..?


fuck off and die


stop call people bitches, when you're the leader to them



Khloe VS Paris


Vem bar bäst klänningen från Blumarine? Khloe Kardashian eller Paris Hilton?
Jag tycker Paris Hilton helt klart.

wtf ?


im back yao

Helly bloggii.
Som jag sa så har jag inte varit hemma och jag tidsinställde då lite inlägg gullig som ja e ;)
Nu tänker jag bara svara lite på kommentarer sen blir det väl att nana lite. typ. Såg också att gossips fortfarande inte uppdaterat. Good blogg


Ps: GRATTIS GRATTIS EMMA PÅ 15 ÅRS DAGEN, ÄLSKAR DEJ


turkiet 2010

Åh vill tillbaka till paradiset ... jag ♥




lite gulligt




hihi aaaw är det här verkligen jag ?

kroppar


H
ar du dåligt självförtroende ? Ibland tror jag att det är svårt att faktiskt fatta att det finns så sjukt många med dåligt självförtroende. Även den där snygga tjejen har faktiskt också något som hon skäms över. Oftast! Under alla kläder gömmer sig faktiskt sannigen. Som vi kanske inte alltid förstår. Har ni också varit med om att någon har klagat på sitt utseende medans man tycker: Herre gud, hon ska inte säga något, hon är ju hur snygg som helst. Hon ska inte klaga för kolla bara på mig. Men. Under alla de här kläderna kanske hon har något litet. Något hon skäms över. Man vet aldrig. Alla har olika problem. Så är det bara. Alla har olika kroppar och så kommer det alltid vara.

www.kroppsbilder.wordpress.com <--- är en J Ä T T E bra sida där massa olika kroppar läggs upp. Där människor berättar om sina brister och vad dem hatar med sitt utseende. Medans vi som sitter och tittar kanske tänker: Men hallåeller det där var ju inget. Eller kanske vi blir glada att vi har våran egen kropp.


för detta kanske inte alltid är Verkligheten ? Detta kanske bara är på bild. Eller är det sjukt mycket jobb bakom allt detta. Hur mycket är man redo att offra för att få sin ''Perfekta kropp'' ?


dagens bloggtips




Dagens bloggtips är: www.rebeckhaam.blogg.se. Bloggen drivs av en jätte söt tjej som heter Rebecca. Bloggen handlar om lite allt möjligt intressant och hon skriver väldigt bra. Hon tar även väldigt fina bilder. B.la betygsätter hon filmer. Så vad väntar ni på !? Besök den här sötnosens blogg.


gossips its alive

Yäy wiihooo Gossips lever trots allt. Ett tag undrade man ju faktiskt :O Gossips är faktiskt den bästa skvallerbloggen ''vi'' har. Falsksanning är väl typ sämst.


Eriksberg big love

Var ju i chilliga Eriksberg i onsdags med malleballe. Där solade man och ja ... chillade !? Massa (hahahha malin) dricka och glass. Gött med gött väder liksom. mjaaaaaaaaaaao





hur kan man inte älska min snyggve hand här ? Ps varför böjde jag mig some say ööh


love the feeling


Jag ser en tjej i spegeln som tar dagen som den kommer och skiter i alla andra

tror det är.. FEST HOS MANGE

Hihi har tidsinställt lite inlägg nu till helgen. Ska ju nämligen iväg och kanske inte får tillgång till data o vill ju inte svika bloggish (som om jag inte gjort det) haha. Aja men det är iallafall görkul att tidsinställa lite inlägg. No more no-blogging days. Så håll utkik nu i helgen vettjaaa.
Ps: Det är FÄZT hos Mange

ror
älskar när man ser ut som en galen ginger :)) men det ser faktaiskt inte så illa ut IRL. lovar

GOA SKÖNHETSTIPS


Här får nu lite Hår, Hud och Nagel skönhets-tips.

Torka håret rätt
Rufsar håret med handdukten för att få det torrt? Ta fram kammen och kamma igenom håret mot handduken istället, det sliter mindre.

Hållbar partyfrissa
Din partyfrisyr håller allra bäst om du gör den på halvsmutsigt hår. Tvätta håret dagen innan istället för samma dag. Den håller då mycket bättre.

Ät dig snygg
B.la sallad,jordgubbar och solrosfrön hjälper kroppen att producera nytt och friskt hår.

Datornörd
Sitter du mycket framför den fuktslukande datorn? Lägg då en ansiktsspray brevid dig och återfukta ansiktet regelbundet. En härlig och snabb uppfräshning på några sekunder.

♥Fula brun utan sol-ränder
Lägg tandkräm med blekande effekt på bus-fläckarna och låt verka i cirka 10 minuter. Ett annat knep är att blanda bakpulver med lite vatten för att försiktigt skrubba blandningen på ränderna. Perfekt !

♥Bäst för känslig hy
Leta efter produkter som innehåller ros och lavendel, de har en naturligt lugnande effekt. Dessutom luktar dem fantastiskt.

Längre naglar
Massera dina naglar så ofta du kan! Det stimulerar blodflödet i nagelbädden och gör att naglarna växer snabbare.

Slipp missfärgat
Gör det till en vana att alltid måla naglarna med ett ofärgat baslack(genomskynlig) innan du använder färgade  lack. Det förhindrar att dina naglar blir missfärgade. Ett lager ofärgat baslack ovanpå färgen ser dessutom till att dina naglar behåller färgen längre.

Inga mer gula naglar
Koka upp vatten och salt och låt svalna ett par minuter. Stoppa ner fingrarna i vattenbadet och låt ligga i 20 minuter. Upprepa så ofta som möjligt. På lite sikt vitnar dina naglar. Dessutom är det ju hur avkopplande som helst.


Modeduellen

Nu har bloggen nya fräsha kategorier, så kan börja att iviga en av dem nämligen ... MODEDUELLEN ! I modeduellen kommer det b.la Vem bar den bäst ? eller så betygsätter jag olika outfitar. Håll utkik vettja!



Vem bar Hervé Léger klänningen bäst ? Amanda Bynes eller Christina Aguilera?
Hmm, jätte svårt tycker jag. Amanda ser ju hur söt som helst ut i den fast Christina ser mer sexig ut med hennes kurvor ..


Vem bar Fendi klänningen bäst ? Jessica Alba eller Eva Mendes ?
Eva vann den här duellen enligt mig. Bara ben var finare.


Vem bar YSL klänningen bäst ? Kylie Minogue eller Becki Newton ?
Själv tyckte jag nog Becki. Såg mer elegant ut.

chillfredag

Hallåeller hotties
Idag är det chill som gäller. Efter att ha dygnat från iförrigår till igår är jag fortfarande lite halvt död. Men its ok eftersom jag får ladda upp för imon. Vädret är heller inte de bästa så why not.

När man sitter vid en gamal data hittar man oftast gamla bilder ;)


RSS 2.0