kroppar


H
ar du dåligt självförtroende ? Ibland tror jag att det är svårt att faktiskt fatta att det finns så sjukt många med dåligt självförtroende. Även den där snygga tjejen har faktiskt också något som hon skäms över. Oftast! Under alla kläder gömmer sig faktiskt sannigen. Som vi kanske inte alltid förstår. Har ni också varit med om att någon har klagat på sitt utseende medans man tycker: Herre gud, hon ska inte säga något, hon är ju hur snygg som helst. Hon ska inte klaga för kolla bara på mig. Men. Under alla de här kläderna kanske hon har något litet. Något hon skäms över. Man vet aldrig. Alla har olika problem. Så är det bara. Alla har olika kroppar och så kommer det alltid vara.

www.kroppsbilder.wordpress.com <--- är en J Ä T T E bra sida där massa olika kroppar läggs upp. Där människor berättar om sina brister och vad dem hatar med sitt utseende. Medans vi som sitter och tittar kanske tänker: Men hallåeller det där var ju inget. Eller kanske vi blir glada att vi har våran egen kropp.


för detta kanske inte alltid är Verkligheten ? Detta kanske bara är på bild. Eller är det sjukt mycket jobb bakom allt detta. Hur mycket är man redo att offra för att få sin ''Perfekta kropp'' ?


Kommentarer
Postat av: M E R E I

- hoppas du haft en bra helg :)!

2011-07-04 @ 12:26:51
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0